Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.

Screen House

Screen House

Stage: Construction 2014
Location: South Dublin
Client: Private
Budget: Undisclosed
Floor: Additional 90 sq.m

The project developed as a series of interlinking boxes in plan and elevation, that can be opened up or closed off depending on how the internal spaces are to be used. The solid mass of the building form is broken up with decorative laser cut metal screens, and aluminium window frame extrusions, and the spaces are collectively organised around a central courtyard. This allows light into the main body of the house, and also gives a more private sun room to the rear.