Blackrock

Blackrock

Internal modification featuring a floating polished concrete floor and exposed granite wall to lounge area with rooflight above. The change in level at the rear of the house was brought into the kitchen level, helping mark each space in the open plan arrangement as an individual space within one overall room.

Blackrock

Blackrock

Internal modification featuring a floating polished concrete floor and exposed granite wall to lounge area with rooflight above. The change in level at the rear of the house was brought into the kitchen level, helping mark each space in the open plan arrangement as an individual space within one overall room.

Blackrock

Blackrock

Internal modification featuring a floating polished concrete floor and exposed granite wall to lounge area with rooflight above. The change in level at the rear of the house was brought into the kitchen level, helping mark each space in the open plan arrangement as an individual space within one overall room.